Μας ελάτε σε επαφή με
Sunny Ye

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18858152705

WhatsApp : +8618858152705

Εφαρμογή του desiccant στροφέα πιό dehumidifiier

July 13, 2021

Χαρακτηριστικός εφαρμογής αποξηραντής στροφέων τομέων Desiccant

  • Διάστημα και αεροπορία:

Χρησιμοποιείται για να ελέγξει την υγρασία του δορυφόρου, της συνέλευσης διαστημικών σκαφών και της περιοχής δοκιμών, και χρησιμοποιείται επίσης στο μηχανοστάσιο πολεμικών αεροσκαφών, το πιλοτήριο δεξαμενών και την αποθήκη πυρομαχικών.

  • Βιομηχανία φαρμάκων:

Μαζί με την εφαρμογή της επικύρωσης της κκπ, είναι πολύ σημαντικό να ελεγχθεί η θερμότητα και η υγρασία κατά τη διάρκεια της φαρμακευτικής παραγωγής. ZL ο αποξηραντής σειράς μπορεί να παρέχει ένα καλό περιβάλλον για τη φαρμακευτική παραγωγή για να κρατήσει την καλή ποιότητα του προϊόντος.

  • Βιομηχανία ηλεκτρονικής:

Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή οργάνων ακρίβειας όπως τα ηλεκτρονικά συστατικά, το τμήμα astronavigation, η μπαταρία λίθιου κ.λπ. που χρειάζεται τον αυστηρό έλεγχο της υγρασίας.

  • Χημική βιομηχανία ινών:

Χρησιμοποιημένο με το ψυγείο, μπορεί να θίξει το θέμα δροσιάς κάτω από -40℃ για να συναντήσει το ξεραίνοντας περιβάλλον για το τσιπ της PET στο χημικό εργοστάσιο ινών.

  • Βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων:

Λόγω της σχετικής υγρασίας του αέρα που υποβάλλεται σε επεξεργασία από τη σειρά ZL ο αποξηραντής είναι γενικά χαμηλότερος από 10% και έχει τη λειτουργία των de-βακτηριδίων, είναι ειδικά κατάλληλος για τη θερμότητα - ευαίσθητη παραγωγή προϊόντων, όπως το γάλα σε σκόνη, η ζωική κόλλα, η κοκκοποιημένη ζάχαρη κ.λπ., η οποία χρειάζεται την κανονική θερμοκρασία και τη χαμηλή υγρασία.

  • Αποθήκη εμπορευμάτων, βιβλιοθήκη και αρχεία:

Στο χαμηλό περιβάλλον υγρασίας, τα αγαθά, τα βιβλία και τα αρχεία δεν θα βλαφθούν για πολύ καιρό.