Ανταλλάκτης θερμότητας αποξηραντών κλιματιστικών μηχανημάτων με αντιδιαβρωτικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Hangzhou, Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Peritek
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: Zlb-δ-1500
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινες περιπτώσεις, μια κανονική συσκευασία εξαγωγής. Λεπτομέρειες: τυλίγοντας ταινία, σταθερή, αδι
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 30 ημέρες μετά από την παραλαβή κάτω - πληρωμή.
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο/σύνολα το μήνα
Υψηλό φως:

βιομηχανικοί desiccant αποξηραντές

,

βιομηχανικό dehumidification

Ανταλλάκτης θερμότητας αποξηραντών κλιματιστικών μηχανημάτων με αντιδιαβρωτικό

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

1. Ο αποξηραντής έχει τη λειτουργία των de-βακτηριδίων.

2. Είναι ειδικά κατάλληλο για τη θερμότητα - ευαίσθητη παραγωγή προϊόντων, όπως το γάλα σε σκόνη, η ζωική κόλλα, η κοκκοποιημένη ζάχαρη κ.λπ., η οποία χρειάζεται την κανονική θερμοκρασία και τη χαμηλή υγρασία.

3. Widly που χρησιμοποιείται στα αφυδατωμένα λαχανικά, τη σοκολάτα, την καραμέλα, την κατασκευή τσίχλας, το κατάστημα ζάχαρης κύβων, την επεξεργασία αλευριού, τη ζύμωση, τις ξεραίνοντας και άλλες διαδικασίες.

 

Περιγραφή:

Εκτός από τη desiccant ρόδα, χαμηλός αποξηραντής υγρασίας σειράς ZLB που εξοπλίζεται επίσης με προ και μετά από τις δροσίζοντας σπείρες. Επεξεργάζεται με και αφυδατώνει τον κανονικό αέρα θερμοκρασίας, είναι εξειδικευμένος αποξηραντής για την κανονική θερμοκρασία και το χαμηλό περιβάλλον διαδικασίας υγρασίας. Όπως ακολουθεί είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά τους:

 1. Κύρια συστατικά: desiccant ρόδα, ανεμιστήρας επανενεργοποίησης, θερμάστρα επανενεργοποίησης, φίλτρο επανενεργοποίησης, πρόψυξη, μετα-ψύξη, σπείρα θέρμανσης, προ-φίλτρο, μέσο φίλτρο και HEPA και γραφείο.
 2. Το γραφείο αποτελείται από το κράμα αργιλίου, είναι ισχυρό, συμπαγής, αντιδιαβρωτικός, και είναι αντι «κρύα γέφυρα» που μπορεί να βοηθήσει να αποφύγει τη συμπύκνωση.
 3. Το γραφείο είναι διπλή δομή επιτροπής μόνωσης με το υλικό εσωτερικό μόνωσης πολυουρεθάνιου υψηλής πυκνότητας (το εσωτερικό πιάτο της επίλεκτης 304Stainless επιτροπής σχεδιασμού καλωδίων HEPA), είναι μόνωση, αντιδιαβρωτική, υγιής απόδειξη, απόδειξη πυρκαγιάς και ισχυρός.
 4. Η desiccant ρόδα πηκτωμάτων πυριτίου αποξηραντών επίλεκτη PROFLUTE από τη Σουηδία.
 5. Επιλέξτε το ΓΕΝΙΚΟ φυγοκεντρικό ανεμιστήρα της ΣΑΓΚΆΗ, το στροφείο και η διέξοδός του καλύφθηκαν με το αντιδιαβρωτικό επίστρωμα, είναι ισχυρός και αντιδιαβρωτικός. Επιλέξτε την τριφασική ασύγχρονη μηχανή, το εισαγόμενο ρουλεμάν, και την προστασία επιπέδων IP55 και τη μόνωση επιπέδων Φ.
 6. Οι δροσίζοντας σπείρες επιλέγουν το σωλήνα χαλκού και τα υδρόφιλα ζαρωμένα μεμβράνη πτερύγια αργιλίου, πάχος του σωλήνα χαλκού τουλάχιστον 0,5 χιλ. Πάχος σωλήνων χαλκού της θερμάστρας τουλάχιστον 0,75 χιλ., που θερμαίνει από τον ατμό.
 7. G4 προ φίλτρο, μέσο φίλτρο αέρα επίδρασης F8 και αρίστης ποιότητας φίλτρο H13 για να βεβαιώσει την αγνότητα αέρα.
 8. Όργανο ελέγχου χρήσης, και έλεγχος υγρασίας για να ελέγξει τη θερμοκρασία και την υγρασία. Είναι κατάλληλο να λειτουργήσει.
 9. Ρόλοι του ηλεκτρικού ελεγκτή: Η παράμετρος που θέτει, λειτουργίας θέση που επιδεικνύει και ελέγχοντας, ιστορικός που, συναγερμός διακοπτών στάσεων ροδών, θερμοκρασία και υγρασία περιορίζει το συναγερμό, επανεπεξεργαμένος συναγερμός ορίου θερμοκρασίας, φίλτρο που φράζει το συναγερμό, πολυ προστασία για το όριο θερμοκρασίας και πέρα από το ρεύμα και την ανισορροπία της φάσης. Μπορεί να προσθέσει ότι η ανάλογη βαλβίδα ελέγχου για επανεπεξεργάζεται τη θέρμανση και το προηγούμενο και τελευταίο δοχείο ψύξης επιφάνειας. Για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα αποξηραντών με τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας κάθε συστατικών.
 10. Τα κύρια ηλεκτρικά συστατικά είναι Siemens, Siemens απολαμβάνει την υψηλή υψηλή φήμη για την καλή ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία.

 

Χαρακτήρας:

 1. Φίλτρο αέρα εισαγωγής, desiccant ρόδα πηκτωμάτων πυριτίου, διπλός ανταλλάκτης θερμότητας κρύος-νερού
 2. Κίνηση αλυσίδων
 3. Ηλεκτρική θέρμανση από το σωλήνα ανοξείδωτου, ή από το πτερύγιο αργιλίου σωλήνων χαλκού
 4. Αποδοτικοί φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες, πλαίσιο κραμάτων αργιλίου, υψηλό πολυουρεθάνιο και διπλό γραφείο στρώματος αφρού, αντι-κρύα γέφυρα, ηλεκτρική λειτουργία πολυ-προστασίας
 5. Αξιόπιστο σύστημα ελέγχου PLC.

 

Πρότυπο παράδειγμα:

 

Zlb-δ-1000

ZLB: χαμηλός βασικός κώδικας μονάδων αποξηραντών υγρασίας

 

Δ: Περιστροφικός τύπος αναγέννησης. Δ για την ηλεκτρική ενέργεια, Ζ για τον ατμό.

1000: Ροή αέρος m3/h διαδικασίας

 

Κύριες παράμετροι του αποξηραντή σειράς ZLB:

Κύριες παράμετροι/πρότυπο Zlb-1500
Αέρας διαδικασίας Ροή αέρος μ ³ /h 1500
Δύναμη KW ανεμιστήρων 1.1
Αέρας αναγέννησης Ροή αέρος μ ³ /h 500
Δύναμη KW ανεμιστήρων 0,37
Τρόπος αναγέννησης Ηλεκτρική δύναμη KW θέρμανσης 14.4
Κατανάλωση kg/h ατμού 24
Αέρας εξόδου Θερμοκρασία °C 22±2
Σχετική υγρασία % ≤20
Δύναμη KW μηχανών κίνησης 0,06
Εγκατεστημένη δύναμη Ηλεκτρική θέρμανση KW 15.93
Ατμός που θερμαίνει το KW 1.53
Γενικές διαστάσεις Μήκος χιλ. 5000
Πλάτος χιλ. 850
Ύψος χιλ. 1850
Βάρος κλ 1250
Ενισχυτική ικανότητα KW κατάψυξης συστημάτων 15.0
Παγωμένη κατανάλωση νερού t/h 2.6
 

1. Παράμετρος του καθαρού αέρα: 35°C, 80%

2. Η αναλογία του καθαρού αέρα είναι 5% της παραγωγής αέρα.

3. Υπερβολική πίεση ≥200Pa αέρα παραγωγής

4. Η ενισχυτική ικανότητα κατάψυξης συστημάτων και η παγωμένη κατανάλωση νερού, εσείς πρέπει μόνο να επιλέξουν μια.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 1. Οι αποξηραντές Peritek κατασκευάζονται βασισμένος σε περισσότερο από 30 έτη έρευνας και ανάπτυξης. Έχει χρησιμοποιηθεί στη διαστημική παραγωγή κυττάρων κοστουμιών συγκεκριμένη και γίνεται ο πιό προηγμένος ενισχυτικός εξοπλισμός πύργων δορυφορικής μετάδοσης.
 2. Οι αποξηραντές Peritek με το βέλτιστο σχέδιο ρ-dd, έναντι του γενικού αποξηραντή, μπορούν να σώσουν την ενέργεια περισσότερο από 35%, και επάνω από 10% με τους αποξηραντές ανταλλακτών θερμότητας.
 3. Dehumidification η δυνατότητα των αποξηραντών Peritek είναι μεγάλη. Κάτω από την κανονική χρήση, μετά από να κλείσει για 10 ώρες, το σύστημα μπορεί να ξαναξεκινήσει και να φθάσει στον τεχνικό στόχο σε 30 έως 60 λεπτά.
 4.  
 5. Μπορούμε να παρέχουμε την εσωτερική διεπαφή μακρινής επικοινωνίας πρωτοβουλίας χρηστών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και τη μακρινή δικτύωση λειτουργίας και συστημάτων διαχείρισης υπολογιστών, ανώτερη για να πραγματοποιήσουμε τη μακρινή υπηρεσία.
 6. Οι αποξηραντές Peritek υιοθετούν τη δομή χάλυβα με την πλαστικός-ψεκασμένη επιφάνεια (μόνος-κύριο Peritek δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας: ZL 2008 0163177.3 2).

 

Αρχή εργασίας:

Το τμήμα πυρήνων του περιστροφικού αποξηραντή είναι η ρόδα Conde περιστροφής ώρας 8-16 desiccant με τη σειρά πυκνά κυψελοειδής. Η desiccant ρόδα και στις δύο πλευρές από τις υψηλής απόδοσης λαστιχένιες σφραγίδες φθορίου πυριτίου κατά μήκος της ολόκληρης επιφάνειας του ακτινωτού θα διαιρεθεί σε 270 ° της περιοχής επεξεργασίας και 90 ° της ζώνης αναγέννησης, όταν μπαίνει σε ο υγρός αέρας την περιοχή επεξεργασίας, η υγρασία αέρα στη desiccant ρόδα προσροφήθηκαν στον ξηρό αέρα, ο ξηρός αέρας ικανοποιεί την ανάγκη της ξηράς διαδικασίας παραγωγής θέσεων ή αερίου


 

Ανταλλάκτης θερμότητας αποξηραντών κλιματιστικών μηχανημάτων με αντιδιαβρωτικό 0

 

Χαρακτηριστικοί τομείς εφαρμογής:

Η θερμοκρασία παραγωγής είναι κάτω από 18 βαθμό, το σημείο δροσιάς TD είναι κάτω από το βαθμό -8. Χρησιμοποιείται για τη μίξη του εργαστηρίου, ντύνοντας το εργαστήριο, το εργαστήριο παραγωγής, το εργαστήριο συγκέντρωσης, κ.λπ., επιτρέπει στον περιβαλλοντικό δείκτη αυτών των εργαστηρίων για να επιτύχει 20-24degree, RH κάτω από 20%.

1. Αποθήκη εμπορευμάτων, βιβλιοθήκη και αρχεία:

2.  Βιομηχανία φαρμάκων:

3.  Βιομηχανία ηλεκτρονικής, μπαταρία λίθιου

4.  Χημική βιομηχανία ινών:

5.  Βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων:

6. Διάστημα και αεροπορία:

7. Ελασματοποίηση γυαλιού

8. Επίστρωμα σκαφών

9. Αντιδιαβρωτικό γεφυρών

10. Λαστιχένια ρόδα

11. Πυρηνικοί σταθμοί

12. Εκτύπωση

 

 

Ανταλλάκτης θερμότητας αποξηραντών κλιματιστικών μηχανημάτων με αντιδιαβρωτικό 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Ye

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618858152705

WhatsApp : +8618858152705